Terug naar overzicht

Nieuwe winkels op Zuidplein!

Afgelopen maand zijn er weer een paar mooie winkels open gegaan op het Zuidplein. Die zeker de moeite waard zijn om te bezichtigen:

30ML:
Ontdek de nieuwste aanwinst voor food & coffee op Zuidplein: 30ml Zuidplein! 🍽️☕
De geopende koffiezaak, geleid door de zussen Manuela en Diane, is de perfecte plek om te genieten van heerlijke koffiespecials, smaakvolle daytime dishes en seizoensspecials. 🍽️ Of je nu een gezellige afspraak hebt, wilt werken of gewoon wilt relaxen met een goed boek, bij @30ml_zuidplein voel je je meteen thuis.
Adres: Zuidplein 60D-R, Rotterdam
——

Scapino:
Scapino is in 1974 opgericht en bestaat dus al meer dan 45 jaar. In de afgelopen 45 jaar is Scapino uitgegroeid tot de grootste aanbieder op het gebied van schoenen, mode, sport- en vrijetijdsartikelen. Je vindt onze winkel aan de Zuidplein Hoog 622.
Bij Scapino worden trends op het gebied van schoenen en kleding op de voet gevolgd. Dit betekent dat de artikelen in het assortiment volgens de laatste mode zijn. En altijd met veel voordeel
Adres: Zuidplein Hoog 622, Rotterdam
—–

Mango:
De Mango is geopend! Van must-have basics tot trendy statement pieces, bij deze nieuwe winkel vind je alles om je kledingkast klaar te maken. Je vindt de Mango op het centrale plein.
Adres: Zuidplein Hoog 932, Rotterdam
—-

Kik:
Bij KiK vind je elke dag nieuwe inspiratie en de beste deals op het gebied van mode, huishoudelijke artikelen, decoratie en nog veel meer. Van must-have basics tot trendy fashion voor het hele gezin, en van stijlvol woontextiel tot sfeervolle decoratie voor jouw huis en tuin. Er worden regelmatig nieuwe artikelen toegevoegd, zodat je altijd iets nieuws kunt ontdekken.
Kik is te vinden beneden in het Atrium.
Geniet van veel winkelplezier en laat je verrassen door de nieuwste trends tegen geweldige prijzen in de grootste Kik filiaal van Nederland!
Adres: Zuidplein Hoog 610, Rotterdam
—–

Wibra:
Met een uitbreiding van maar liefst 404 m² aan winkelplezier kun je hier je hart ophalen met een assortiment dat werkelijk van alles bevat!
Adres: Zuidplein Hoog 638, Rotterdam
—–

Happy Bazaar:
Happy Bazaar opent de deuren van hun nieuwe, grotere locatie op huisnummer 620 van het winkelcentrum! Dit is naast de aankomende Lidl, aan het Atrium. Waarom je moet komen? Deze winkel kenmerkt zich door lage prijzen, een leuke winkelervaring en een verrassend assortiment. Verzorgingsproducten, kleding, huishoudelijke artikelen, accessoires en meer. Alles is hier te vinden!
Kom langs en ontdek een wereld van koopjes en plezier. Happy Bazaar, waar shoppen een feestje is!
Adres: Zuidplein Hoog 620, Rotterdam

Wil je weten welke winkels nog meer op Zuidplein te vinden zijn? Bekijken het compete winkeloverzicht .

cross