Brasserie La Boca

Brasserie La Boca opende zijn deuren op het centrale plein van Zuidplein in 1972, tegelijk met de opening van het winkelcentrum. La Boca betekent ‘de mond’: alles wat wij verkopen gaat via de mond en het is ook wel een naam die lekker klinkt. Niet alleen de naam klinkt lekker, dit geldt ook voor het eten. Enkele specialiteiten zijn Broodje warm vlees, Saté met frites en het bekende 12-Uurtje.

Naast onze bekende koffie en cappuccino verkopen wij ook speciale koffies, zoals Latte Macchiato en Café Brûlée. En wat dacht u van een lekkere verse Muntthee?
Een topper daarbij is natuurlijk: Dudok appelgebak met verse slagroom!

Een keertje geen zin om zelf te koken? Elke dag is er een ander dagmenu. Bijvoorbeeld: Wienerschnitzel of Varkenshaasmedaillons met champignonroomsaus, uiteraard altijd met frites en gemengde salade. Dus laat u verrassen bij La Boca. Ook de kleintjes worden bij Brasserie La Boca niet vergeten. We hebben heerlijke kindermenu’s met een kroket, een frikandel, vissticks of kipnuggets. Er is ook een kinder-tv op het terras, de gehele dag door leuke en spannende filmpjes. En uiteraard een te gekke gratis grabbelton. Kortom iedereen is welkom bij Brasserie La Boca.

Bij elk concert in Ahoy wordt ons terras in de sfeer gebracht van het concert die avond, zodat uw avondje uit in Ahoy al bij ons begint.

Pinnen kunt u aan tafel: wij hebben mobiele pinapparaten, wel zo makkelijk. Free Wifi: uw code vindt u op uw kassabon. Ook zijn er oplaadpunten voor uw mobiele apparatuur op het terras.
Rotterdampas: Natuurlijk ook bij ons geldig!

U bent van harte welkom, ons team staat voor u klaar!

Maandag 08:45 – 18:00
Dinsdag 08:45 – 18:00
Woensdag 08:45 – 18:00
Donderdag 08:45 – 18:00
Vrijdag 08:45 – 21:00
Zaterdag 08:45 – 17:30
Zondag 11:00 – 17:30
cross