Bristol

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, mag Bristol gerust modieus worden genoemd. En dat kan niet van alle discounters worden gezegd, want een discounter is Bristol zeker. De schoenen- en kledinggigant heeft een grote collectie van hippe schoenen en moderne vrijetijds- en sportkleding. Wat je ook zoekt, alles is tegen een lage prijs te verkrijgen. Of, zoals het motto van Bristol het samenvat: ‘kwalitatief goede producten, die actueel, maar vooral betaalbaar zijn.’

Bristol is op modegebied veranderd, laat J. van der Ende weten, vestigingsmanager van het filiaal op het Zuidplein. ‘Vroeger kwam er twee keer per jaar een grote voorraad kleding en schoenen binnen en daar moesten we het een hele tijd mee doen. Tegenwoordig is dat anders. Elke zes tot acht weken komt er wat nieuws binnen, zodat we altijd de nieuwste collectie schoenen en kleding in huis hebben. Hierdoor blijven we modieus en lopen we eigenlijk nooit achter.’ Maar Bristol heeft meer te bieden dan alleen schoenen en kleding. Zo is er ook altijd een seizoensgebonden collectie van producten. In de zomer zijn dat de kampeerartikelen en tijdens de winter zijn dat onder meer schaatsen, snowboots en sleeën.

Voor de laatste aanbiedingen kun je de folder bekijken, die wekelijks bij zo’n 4.300.000 huishoudens over heel Nederland door de brievenbus komt. Zoek je iets uit de folder en kun je het niet in de winkel vinden? Het personeelsteam op het Zuidplein helpt je graag. ‘Wij hebben een enthousiaste groep. Ze hebben veel ervaring en spreken de taal van de klant’, aldus bedrijfsleider Van der Ende.

Maandag 11:00 – 17:30
Dinsdag 09:30 – 17:30
Woensdag 09:30 – 17:30
Donderdag 09:30 – 17:30
Vrijdag 09:30 – 21:00
Zaterdag 09:30 – 17:30
Zondag 12:00 – 17:00
cross