Deli Café

Lunchen raakt steeds meer ingeburgerd onder de Nederlanders. De lunchroom vormt een aangenaam alternatief voor de kleffe boterhammetjes in plastic zakjes of lunchbakjes die van huis worden meegenomen. Ook op het Zuidplein kunnen mensen terecht voor een lekker broodje of voedzame maaltijd voor tussen de middag ‘We hebben een uitgebreid aanbod, croissantjes, zoetigheden als chocoladebroodjes, maar ook omeletten en saté, staan op het menu, om enkele voorbeelden te noemen’, vertelt de eigenaar René van Vliet.

Zoals de naam al doet vermoeden, is deze eetgelegenheid gespecialiseerd in Frans brood. Van Vliet: ‘De broodjes, croissants en baguettes worden de gehele dag door vers gebakken. Zo kunnen we de hele dag door verse broodwaren leveren. Ook de diverse belegsoorten, zoals salades, worden elke dag vers geleverd.’ Om de sfeer van gezellig Frankrijk te bevorderen is Délifrance ingericht als een aangename bistro met de verschillende etenswaren netjes uitgestald achter glas. Niet alleen voor de diverse broodwaren, ook voor een drankje kunnen mensen aan de tafeltjes plaatsnemen. ‘Wij serveren hier het beste merk koffie, Peeze. Echte aanrader daarbij is de apfelstrudel. Natuurlijk hebben we ook diverse frisdranken en verse jus d’orange.’

Voor mensen die onderweg zijn naar een concert of evenement in het Ahoy complex is het in Deli Cafe goed toeven. ‘Tijdens dergelijke avonden zijn wij langer geopend en kan men hier terecht voor kleine maaltijden als carpaccio, soep en saté. Het is hier altijd gezellig druk en we hebben een uitstekend team van bedienend personeel’, aldus Van Vliet. Een bezoekje waard dus.

Maandag 10:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 17:30
Zondag 11:00 – 17:30
cross