Etos

Zijn er nieuwe producten op de markt op het gebied van persoonlijke verzorging? Etos zal één van de eersten zijn die ze in de winkel heeft. Maar ook voor exclusieve producten die je niet bij een andere drogist vindt, kun je bij Etos terecht. En eigelijk is de winkelketen geen drogist, maar een health-and-beauty specialist: ‘We hebben bijna alles in huis wat je je maar kunt bedenken op het gebied van schoonheid, gezondheid en lichaamsverzorging,’ zegt winkelmanager Ilse van den Berg.

De winkel op het Zuidplein heeft een moderne uitstraling. Dat uit zich vooral in de opstelling van alle producten. Het filiaal is onderverdeeld in kleuren en ‘werelden’. Zo is er de aardewereld met zijn bruine kleur. In deze wereld vind je vitaminen, medicijnen en homeopathische middelen. De waterwereld draagt de donkerblauwe kleur. Hier kun je terecht voor allerlei cadeau-artikelen, kinderspeelgoed en bijvoorbeeld bad- en douchegel in gekke verpakkingen. De vuurwereld heeft een rode kleur, waar geurtjes en cosmetica zijn te verkrijgen. Dan is er nog de wereld van de lucht met zijn lichtblauwe kleur. Hier vind je alles op het gebied van verzorging. De verschillende werelden en kleuren zorgen ervoor dat je snel hetgeen kunt vinden waarnaar je op zoek bent. Kortom: een opstelling waarover is nagedacht!

Hoewel alle Etos-winkels met hetzelfde concept werken, zit er toch nog verschil tussen de verschillende filialen. Zo is de winkel op het Zuidplein één van de grotere Etos-vestigingen. Klanten hebben hier dan ook keus uit een groot assortiment. ‘Ook staan we bekend om de originele cadeauverpakkingen,’ vertelt Ilse van den Berg. ‘We willen onze klanten graag tevreden naar huis laten gaan en besteden daarom veel aandacht aan het inpakken van cadeau’s. Cadeaubonnen worden bijvoorbeeld ingepakt met allerlei mini-producten en testgeurtjes.’

Maandag 12:00 – 17:00
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag 10:00 – 17:00
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag 12:00 – 17:00
cross