Hunkemöller

Alweer enige tijd geleden opende de vernieuwde Hunkemöller zijn deuren. De grote ruimte van deze winkel is geen overbodige luxe, want het assortiment is heel uitgebreid. ‘We verkopen hier onder meer bh’s, slips, nachtkleding en als één van de weinige winkels ook nog korseletten en pantyletten. Deze kledingstukken worden vooral gedragen door oudere dames. We merken dat er vooral onder deze doelgroep erg veel vraag naar is’, aldus de filiaalmanager Mariëtte Staats.

Niet alleen oudere dames kunnen slagen bij Hunkemöller, voor jonge vrouwen is het ook leuk winkelen. ‘We hebben verschillende materialen, in diverse ‘looks’. Zo hebben wij bijvoorbeeld de jeanslook gehad. De bh’s hebben we met beugel, zonder beugel en voorgevormd. Steeds meer winkels en warenhuizen breiden hun lingerie aanbod uit, maar wij onderscheiden ons met klantgerichtheid. De dames worden indien gewenst in de paskamers geholpen’, vertelt Mariëtte.

Naast advies over de juiste maat lingerie staan de verkoopsters ook klaar met raad over hoe vrouwen zo lang mogelijk van hun aankoop kunnen genieten. ‘We geven bijvoorbeeld advies over het dragen en wassen van de setjes. Om de onderkleding mooi te houden, adviseren wij om tijdens het wassen gebruik te maken van een waszak om beschadiging te voorkomen. Een waszak is bij ons verkrijgbaar en is erg goed voor deze delicate spulletjes.’

Maandag 12:00 – 17:30
Dinsdag 09:30 – 17:30
Woensdag 09:30 – 17:30
Donderdag 09:30 – 17:30
Vrijdag 09:30 – 21:00
Zaterdag 09:30 – 18:00
Zondag 12:00 – 17:00
cross