Kruidvat

Lange rijen met alle denkbare merken deodorant, shampoo’s, conditioners, haarkleuringen en bad- en doucheartikelen en nog veel meer, zijn te vinden in het enorme filiaal van Kruidvat op het Zuidplein. Niet alleen is hier alles verkrijgbaar dat je verwacht aan te treffen bij een drogisterij, de artikelen worden ook nog eens tegen een redelijke prijs aangeboden. ‘We merken ook dat de mensen daar op af komen. We staan bekend als een voordelige drogisterij, waar van alles te vinden is. Eigenlijk zijn we een combinatie van drogist en supermarkt’, vertelt de filiaalmanager Raymond Verstappen. Naast bijna een overdaad aan cosmetica en geneesmiddelen zijn er inderdaad ook panty’s, cd’s en boeken te vinden.

In het assortiment staan alle bekende namen als L’Oreal, Dr. van De Hoogh en Andrélon in de schappen van de winkel, maar er zijn ook producten die de naam van Kruidvat zelf dragen. ‘Daar komen klanten ook regelmatig voor bij ons naar binnen. Het aanbod in producten van ons eigen merk is heel divers. Dat gaat van dag –en nachtcrème tot vitamine preparaten’, zegt Verstappen.

Hoewel de spullen bij Kruidvat tegen goede prijzen worden aangeboden, kan het altijd nog goedkoper. Daarom zijn er regelmatig stuntaanbiedingen bij deze drogist. Verstappen: ‘We verkopen dan merkproducten tegen bodemprijzen. Deze goedkope prijzen zijn te vinden in de folders en ook via de website worden klanten op de hoogte gehouden van de laatste aanbiedingen van de winkel.’

Maandag 09.00 – 18.00
Dinsdag 09.00 – 18.00
Woensdag 09.00 – 18.00
Donderdag 09.00 – 18.00
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 18:00
Zondag 12:00 – 18:00
cross