Multi Gemak Shop

Multi gemak shop is de enige tabakswinkel op Zuidplein. Zoals de naam al doet vermoeden vind je hier voornamelijk sigaretten, sigaren en rokersbenodigd-heden zoals pijpjes en zippo’s. Vooral om de twee laatstgenoemde producten is het tabakszaakje populair. ‘We hebben een collectie van honderd tot tweehonderd soorten zippo’s en ook hebben we een groot aanbod van pijpjes’.

Bij Multi gemak shop kunnen klanten terecht voor het nieuwste van het nieuwste. Bovendien kun je de rokersbenodigdheden tegen een lage prijs kopen. Bedrijfsleider: ‘We kopen altijd veel producten tegelijk in, waardoor we een korting van de fabriek krijgen. Dit berekenen we door aan de klanten.’ De bedrijfsleider heeft veel kennis over de artikelen die hij in zijn winkel verkoopt. Zo kan hij pijprokers altijd een goed advies geven. ‘Als iemand met zijn pijpje langskomt, kan ik adviseren welk tabak er het beste bij past. Want niet elke tabaksoort past bij elke pijp.’ Ook geeft hij de klanten advies hoe een nieuwe pijp moet worden gebruikt. ‘Bij een nieuwe pijp is het inbranden heel belangrijk. Je moet met een kleine hoeveelheid tabak beginnen, zodat de binnenkant langzaam inbrandt. Als je de houder de eerste keer meteen volstampt, wordt het veel te heet van binnen en gaat het beschermlaagje eraf. Dan proef je de binnenkant van de pijp in plaats van de tabak’, aldus Kompeer.

Sinds kort vind je hier een exclusieve lijn van sigarenkistjes. De doosjes zijn gemaakt van cederhout en hebben het zogenoemde ‘Porsche Design’. De kistjes bevatten een luchtvochtigheidsmetertje zodat de sigaar er lang in bewaard kan worden. Maar voor wie gewoon uit is op een aansteker, kan ook zeker bij Multi Tabak Shop langsgaan. Je kunt ze hier namelijk in allerlei vormen krijgen. Behalve rookwaren en rokersbenodigdheden, kun je hier ook terecht voor Lotto Krasloten, mobiele telefoonkaarten, parkeerkaarten en snoep.

Maandag 11:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag 12:00 – 17:00
cross