Pearle Opticiëns

Volgens de filiaalmanager van Pearle zijn er verschillende redenen waarom mensen zijn opticien kiezen. ‘Wij hebben mooie acties en het is hier altijd gezellig. Daarnaast leveren we ook een geweldige service. Op alle brillen zit één tot twee jaar garantie en op de zonnebrillen ook één jaar. Daarnaast hebben we het hele jaar de actie dat de tweede bril gratis is.’ Mocht er onverhoopt iets misgaan met de aankoop dan wordt het euvel zonder morren verholpen een van de vijftien medewerkers, zonder extra kosten.

Bij Pearle kun je ook terecht voor contactlenzen. ‘Wij zijn de enige opticien die lenzen opstuurt naar klanten. Dit heeft verschillende voordelen. Mensen vergeten soms wanneer ze zijn begonnen met hun huidige paar en op deze manier krijgen ze iedere maand op het juiste moment een nieuwe set. Deze service is tevens ideaal voor mensen die weinig tijd hebben, zo hoeven ze niet helemaal hierheen te komen. Waar wij wel op hameren, is dat de lensdragers één keer per jaar langskomen voor controle. Het dragen van lenzen kan het oog namelijk beïnvloeden en tijdens controles ontdekken we eventuele veranderingen vrij snel’.

Aan de wanden van de winkel zijn diverse monturen van brillen te zien. ‘We hebben de collecties van Gucci, Armani en Diesel om een paar voorbeelden te noemen. We merken dat er steeds meer vraag is naar dergelijke exclusieve, duurdere brillen, daarom wordt dit assortiment weldra uitgebreid. Daarnaast hebben we ook ons eigen merk. Dat zijn relatief goede brillen, voor een lagere prijs’.

Maandag 12:00 – 17:30
Dinsdag 09:30 – 17:30
Woensdag 09:30 – 17:30
Donderdag 09:30 – 17:30
Vrijdag 09:30 – 21:00
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag 12:00 – 17:00
cross