Primera

Sinds 2002 is er ook een Primera in het winkelcentrum Zuidplein te vinden. Bij ons staat service, klantvriendelijkheid en gezelligheid voorop. Bent u op zoek naar een leuke wenskaart? Wij hebben een groot assortiment wenskaarten voor elk wat wils. Van wenskaarten met licht en geluid tot jumbo kaarten van ruim een halve meter!!

Ook voor uw favoriete tijdschrift bent u bij ons op het juiste adres. Onze tijdschriftenwand bevat meer dan 1000 titels. Staat uw tijdschrift er niet bij, dan bestellen wij uw tijdschrift graag voor u. Natuurlijk verkopen wij ook alle verzamelwerken die uitkomen. Leest u ook zo graag iedere dag uw krant? Wij ontvangen dagelijks kranten uit alle delen van de wereld. Zo kunt u onder andere terecht bij ons voor Chinese, Antilliaanse, Duitse, Russische, Arabische, Servische, Kroatische en nog vele andere kranten . Staat uw krant er niet bij? Vertel het ons en wij zorgen dat ook uw krant bij ons verkrijgbaar is.

Rijk worden kan ook bij ons! Wij verkopen staatsloten, Dayzers, krasloten, toto en natuurlijk lotto, waarmee u al voor € 1,25 dagelijks kan meespelen. Nog nooit meegedaan? Wij leggen het graag aan u uit.

Een tabakszaak zonder aanstekers? Uiteraard verkopen wij aanstekers. Wij hebben meer dan 100 Zippo’s op voorraad en diverse gasaanstekers voor iedere beurs.

Opzoek naar een leuk cadeau? Ons assortiment cadeaus is de laatste jaren alleen maar uitgebreider geworden. Van een ‘spiegeltje’ met een pakkende tekst tot het populaire bierspel.

Ook zo’n voetbalfan? Vanaf 1 juli 2008 kunt u alleen nog bij Primera terecht voor voetbaltickets. Kijkt u liever vanaf de bank? Koop dan de voetbal gift card bij ons. Voor € 5 kunt u dan het hele weekend live uw favoriete club volgen. Ook voor Feyenoord artikelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Verder verkopen wij ook snoep, parkeerkaarten, telefoonkaarten, postzegels, (water)pijpen, posters en frisdrank.

Bijkomend voordeel van Primera is dat u, bij iedere 5 euro die u uitgeeft, een spaarzegel ontvangt. Bij inlevering van een volle spaarkaart ontvangt u gratis een 1/5 staatslot.

Maandag 08:00 – 19:00
Dinsdag 08:00 – 19:00
Woensdag 08:00 – 19:00
Donderdag 08:00 – 19:00
Vrijdag 08:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 18:00
Zondag 11:00 – 18:00
cross