Specsavers Zuidplein

In Groot-Brittannië is het al een begrip en nu is Specsavers Opticiens ook aan een opmars in Nederland bezig. Inmiddels zijn er 118 vestigingen door heel ons land. De eerste winkel in Rotterdam is geopend op Zuidplein. Volgens de eigenaaar Sanel Dzafic is er een grote markt voor deze opticien. Dzafic: ‘Ik merk dat er vraag is naar kwalitatief hoge oogzorg voor een betaalbare prijs.’ Bij Specsavers krijgen klanten gratis een uitgebreid tien staps oogonderzoek; door de consumentenbond uitgeroepen tot beste oogonderzoek. De wensen van de klant en de gezondheid van het oog worden tijdens het onderzoek onder meer besproken.

Maar het onderzoek is niet de enige reden waarom mensen kiezen voor deze opticien. ‘Klanten krijgen bij ons altijd gratis enkelvoudige glazen. Dat wil zeggen glazen voor ver weg of dichtbij’, zegt Dzafic. In de rekken langs de wanden is het grote assortiment brillen van titanium en roestvrij staal van Specsavers te zien. ‘Wat ook heel fijn is voor de klanten is dat ze zelf kunnen zien wat het kost, zodat ze niet voor verrassingen komen te staan.’

Een van de huidige aanbiedingen? Dzafic: ‘We verkopen de contactlenzen Easyvision All Day. Bij aankoop krijgen de klanten de lenzen de eerste drie maanden gratis.’ De lenzen zijn er in verschillende varianten waaronder daglenzen, multifocale lenzen, maandlenzen en kleurlenzen.

Maandag 09:30 – 17:30
Dinsdag 09:30 – 17:30
Woensdag 09:30 – 17:30
Donderdag 09:30 – 17:30
Vrijdag 09:30 – 21:00
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag 12:00 – 17:00
cross