Teco Nail

Teco Nail werkt met de nieuwste producten en technieken uit Amerika en biedt u de beste kwaliteit en service. U kunt bij Teco Nail terecht voor het aanbrengen van verschillende soorten nagels, manicures en pedicures.

Acryl nagels
Voor mensen die geen sterke of gezonde nagels hebben, of wel eens nagelbijten zijn acrylnagels de oplossing.
De acrylnagel wordt geplaatst aan het eind van uw natuurlijke nagel en met de lengte van uw keuze. Over de bovenkant van uw nagel wordt daarna een dunne acryllaag aangebracht die uw nagels een natuurlijke uitstraling geven.

Acryl opvullen
Deze techniek maakt gebruik van acrylpoeder om uitgegroeide nagels op te vullen. Omdat uw eigen nagels onder de kunstnagel doorgroeien, dient deze behandeling elke twee tot drie weken te worden herhaald.

Roze en witte acrylpoeder
Roze en witte acrylpoeder is gelijk aan acrylnagels, behalve dat een tweede techniek wordt gebruikt om uw nagels een Frans manicure-uiterlijk te geven. Eerst wordt er een roze poeder toegepast van de nagelriem tot de top, en daarna een witte poeder over de rest van de nagel. Het resultaat is gemanicuurde nagels in Franse stijl, en u hoeft zich geen zorgen te maken over uw nagellak.

Gelnagels aanbrengen
Deze behandeling is geschikt voor mensen die allergisch zijn voor arcylpoeder. De techniek is dezelfde als die voor acrylnagels. Er wordt alleen gelpoeder gebruikt in plaats van acrylpoeder, om uw nagels langer te maken.

Manicure
Met onze manicure blijven uw handen in goede conditie en er goed uitzien. Allereerst worden uw nagelriemen losgemaakt en gefixeerd. Dan worden uw nagels geknipt en in model gevijld. We geven u een heerlijke ontspannende massage van uw handen. Tot slot lakken we, als u dat wilt, uw nagels in de gewenste kleur.

Spa pedicure
Onze spa pedicure is een weldadige ontspanning voor het hele lichaam. Terwijl u achterover leunt in een massagestoel die uw hele lichaam heerlijk masseert, worden uw voeten geweekt in een whirlpool. Daarna worden uw teennagels geknipt en uw nagelriemen behandeld. Het overtollige eelt wordt verwijderd. Tot slot geven we u een heerlijke ontspannende massage van beide benen en voeten.

Maandag 11:00 – 18:00
Dinsdag 09:30 – 18:00
Woensdag 09:30 – 18:00
Donderdag 09:30 – 18:00
Vrijdag 09:30 – 21:00
Zaterdag 09:30 – 17:30
Zondag 12:00 – 17:00
cross