Van Haren

Het filiaal van vanHaren op het Zuidplein is één van de grootste van ons land en helemaal ingericht volgens het laatste concept van vanHaren.

Bij van Haren kunt u met het hele gezin terecht voor schoenen met een uitstekende prijs/kwaliteits verhouding. Voor iedereen is er een passende schoen. Bij vanHaren staan alle maten gewoon in de winkel, waardoor u zelf snel de juiste schoen kunt vinden. Maar vraag ook, wanneer gewenst, gerust onze medewerkers om advies.

Van elegant tot super trendy. Vrouwen weten het al lang; schoenen zetten het puntje op de i bij iedere outfit. Of het nu elegant, trendy, sportief of nonchalant is, iedere stijl verlangt naar een passende schoen en daarmee wordt niet alleen de kleur bedoeld. vanHaren biedt een ruime keus aan verschillende modellen en merken voor dames, heren en kinderen. Onze trendscouts zitten bovenop alle nieuwe trends over de hele wereld. Ze observeren de fashionscene, werpen een blik in de toekomst op de modebeurzen, struinen alle modesteden af op zoek naar de nieuwste stromingen en ontdekken wat de mode voorschrijft.
Snelle inkooprondes en continuerende collectie updates maken het mogelijk snel te reageren op de laatste stromingen in de fashion en brengen de trends snel naar de winkel. Of het nu een zakelijke brogue is van het merk Borelli of een partypump van het merk Graceland. Een klassieke laars van het merk 5th Avenue of een sandaaltje van het kindermerk Elefanten. vanHaren heeft een passende schoen voor iedere gelegenheid en elke stijl.
Buiten het bieden van gunstig geprijsde schoenen, wil vanHaren haar klanten een goede service bieden. Daarom worden onze medewerkers zo opgeleid dat ze alles leren over het product, de organisatie en de service.

Maandag 11:00 – 18:30
Dinsdag 09:00 – 18:30
Woensdag 09:00 – 18:30
Donderdag 09:00 – 18:30
Vrijdag 09:00 – 20:00
Zaterdag 09:00 – 19:00
Zondag 12:00 – 17:00
cross