Daily Style

Daily Style geeft het dagelijks leven meer sjeu met een verrassend aanbod budgetproducten. Dankzij een groot aanbod in iedere categorie zijn we een betaalbare blijmaker voor jong en oud. Van Aluminiumfolie tot Zeep: je koopt het allemaal online en in onze 5 fysieke winkels.

Klein team met grootse ambities
In 2005 opende de eerste budgetstore van Daily Style in Amsterdam Osdorp. Destijds één van de eerste discounters. Een mooie kans voor ons startende familiebedrijf. Sindsdien gaat het hard. Met iedere 2 jaar een nieuwe vestiging en sinds 2015 een goedlopende webshop zijn onze producten op steeds meer plekken in Nederland te vinden. Ons streven? Vestigingen in de gehele Randstad. Achter de schermen zijn we al hard op zoek naar een volgende winkel.

Van winkel tot webshop
Daily Style telt inmiddels 5 fysieke winkels in en om Amsterdam. De vestiging in Amsterdam Bijlmer is met 1500 m2 veruit de grootste. Dat onze winkels een breed assortiment hebben is nog zacht uitgedrukt. Van beautyproducten tot huishoudgadgets: we hebben het allemaal. Daily Style één van de weinige voordelige partywebshops die online de slingers heeft opgehangen. Je slaagt hier voor ieder denkbaar event. Van zoete babyshower tot themabruiloft. Langzaamaan is ook de rest van het assortiment online verkrijgbaar.

Onze unieke kracht
Wat ons anders maakt? We vinden het belangrijk dicht bij jou als klant te staan. Door in gesprek te gaan met onze winkelbezoekers weten we precies waar behoefte aan is. Tadaa! Die producten vind je later terug in onze schappen. We kiezen voor een groot vast assortiment dat je altijd voordelig scoort. Dit vullen we aan met een wisselend aanbod. Altijd verrassend, altijd voordelig.

Maandag 09.00 – 18.00
Dinsdag 09.00 – 18.00
Woensdag 09.00 – 18.00
Donderdag 09.00 – 18.00
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 18:00
Zondag 12:00 – 18:00
cross