Verhage Fast Food

Een unieke vestiging op een schitterende locatie in het geheel overdekte winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam-Zuid. Een zaak met een rijke geschiedenis, die teruggaat tot 1980 toen de gebroeders Verhage hier zelf van start zijn gegaan. Het was toen een kleine zaak die ingericht was met een grote counter, zonder restaurant gedeelte. Er waren slechts twee cafetaria’s op het hele Zuidplein.

Nu, ruim 30 jaar later, is er veel veranderd. Het totale winkelcentrum heeft een geweldige renovatie ondergaan, waardoor het hier plezierig, veilig en avontuurlijk winkelen is. Zo valt er nu overal daglicht in de ruime winkelstraten en heeft het geheel een luxueuze uitstraling. Ook onze vestiging werd niet alleen verplaatst naar een grotere locatie, maar ook uitgebreid met het voormalig terras.

Er staan 60 zitplaatsen voor u klaar om gezellig te eten, voor een snel tussendoortje of alleen een heerlijke beker koffie of thee. Met de meest moderne apparatuur krijgen de woorden fast food, kwaliteit en service een totaal andere betekenis (klik hier voor het menu)

U kunt de gehele dag bij ons terecht en op de koopzondagen natuurlijk.

Zelf ben ik in mijn jonge jaren bij Verhage komen werken zonder echt het idee te hebben zelf de “show” te willen leiden. Na een aantal omzwervingen kreeg ik echter de mogelijkheid om voor mijzelf te beginnen met hulp en kennis van de Verhage organisatie. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. Er heerst een leuke en ontspannen sfeer.

Wij hopen u nieuwsgierig te hebben gemaakt en verwelkomen u graag een keer in ons moderne en gezellige familie restaurant.

Met vriendelijke groet,

Team Zuidplein

Maandag 11:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 21:00
Zaterdag 10:00 – 17:30
Zondag 12:00 – 17:30
cross